lindabrak.reismee.nl

aantal foto's van 1e week in Guatemala

de andere meiden met wie ik naar Chiabal was en Piedra Cuache heb beklommen. Erg gezellig!

Reacties

Reacties

papa en mama

Papa is net thuis van zijn werk, samen hebben we je eerste foto's bekeken en oh Linda, wat heb je al veel gezien. Dit zul je nooit meer vergeten.
Fijn dat we nu ook met Ellen en de andere meiden hebben "kennisgemaakt"!
Ga met elkaar nog maar veel leuke dingen doen!
Dikke knuffel van ons!

Brenda

Linda, wat leuk dat je al zoveel aansluiting bij andere meiden hebt gevonden. En wat een belevenissen in korte tijd. Leuk om te volgen!

jos patty demi

heej lin

wat een mooie foto's!!!
je heb wel een erg mooi land gekozen om naar toe te gaan wauw..
geniet er van xxxies ons

Oma

Lieve Linda,
Blij te horen dat het zo goed met je gaat en dat je het naar je zin hebt. Je hebt al meteen contacten gelegd, ja dat is jou wel toevertrouwd. Kind, wat beleef jij veel! Laat het allemaal goed op je inwerken, daar heb je je hele leven wat aan.
Op Remko's verjaardag vond ik het leuk om jou op de bank te zien zitten met het kado, dat was een échte verrassing voor me!
Nou Linda, een dikke pakkerd van Oma

Nanda en Wim

Tjonge, jonge wat heb jij in korte tijd al veel beleefd. Zoveel indrukken verwerken lijkt me best vermoeiend! En dan die klim! Ik wist niet dat jij zo sportief was. Zijn de mayamensen zo klein? Op 1 van de foto's met het gezin steek jij er met kop en schouders boven uit. Ik vind het super dat je het zo naar je zin hebt. Ben ook heel benieuwd naar je verhalen over het schooltje. Waarschijnlijk lees ik dat pas over 2 weken, want wij gaan 11 dagen op vakantie naar Portugal. Daarna laat ik weer wat van me horen. Heel veel plezier en misschien wat mooier weer.

Alie vd Neut

Hoi Linda
Ik zit een beetje op FB te kijken en kom deze site tegen wat leuk om dat allemaal te lezen en fijn dat je het zo naar je zin heb
Van af nu gaan we je volgen
Geniet van alles
Groetjes Wim & Alie

Nelleke

Ik zie dat helemaal voor, die varkens op het strand. Ik heb er wel om moeten lachen. Zo'n vulkaan lijkt mij ook gaaf om te zien. Van de zomer hoop ik er ook een te beklimmen in Costa Rica. Ik ben benieuwd naar je foto's.
Groetjes, Nelleke

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Commundo